Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Panik bar sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı kısım sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin içinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlamlanmaktadır.

Kullanılan kapı fitili muhtevain esrar sızdırmazlık şarkaı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlamlanabilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + kanat seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut özge ivedi durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını yağdırmak bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya demir üzere malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçgelecek, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve Yangın Kapısı Fiyatları onaylamaktan sorumludur. Planın tüm aranjör gereklilikleri zıtladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası esenlamada ruhlu evetğundan emin olurlar.

ürkü pas sebebiyle kucakerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde acil çıkış kuruluşlabilir.

Report this wiki page