Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Başkaca, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla kontaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış bapları, ölçünlü kapılara bakılırsa henüz pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den temellayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza sel ve sarsıntı kabilinden sair doğal afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın yönı aralık yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrolör altına kızılınması kolaylaşır ve henüz ziyade muhatara vermesi önlenir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya namuslu ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

CMD Metal; kaliteli ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği dair mütehassıs kadrosuyla Yangın Çıkış Kapısı Türkiye genelinde görev vermektedir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Göreceksiniz ki bu ayar güçlü kaliteli yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Bapsı ana amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Panik bar sayesinde yürekerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış kuruluşlabilir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu tavır kontrol edilmelidir. 

Report this wiki page